exfolieren scrubben

Exfolieren/Scrubben

Huidafschilfering is de gedeeltelijke verwijdering van de bovenste laag dode huidcellen op de lederhuid. Dit kan op verschillende manieren en is vooral gunstig voor mensen die last hebben van ingegroeide haartjes na ontharing. Dit komt omdat een laag dode huidcellen het nieuw opkomende haar kan verstoren door de haarfollikel te verstoppen en te laten ingroeien. Bovendien brengt regelmatige peeling alle reeds bestaande ingegroeide haartjes naar de oppervlakte en laat ze eruit springen.

Soorten peeling zijn onderverdeeld in twee hoofdgebieden, chemisch en fysisch. hieronder weergegeven zijn enkele van de meest populaire.

loofa

De traditionele Loofah is waarschijnlijk een van de meest herkenbare peelingmethoden. Dit wordt gebruikt tijdens het douchen of baden en gebruikt in combinatie met zeep en water.

Puimsteen

Een ruwe steen die bij het wrijven tegen de huid de dode of verdichte huid verwijdert. Vaker gebruikt op eelt en een harde huid op de voeten.

Scrubhandschoenen

Een relatief nieuwe vorm van exfoliator. Gebruikt onder de douche of in bad, trek de handschoen gewoon aan en douche zoals normaal. Regelmatig effectief voor alle scrubben

Suiker en olie.

Vaak gebruikt in dure potten van exfoliërende producten samen met geur- en vochtinbrengende crèmes, is suiker en olie een andere traditionele en gemakkelijk thuis te scrubben. De suiker lost niet op of wordt niet plakkerig wanneer gesuspendeerd in olie. Het exfolieert de huid echter wel wanneer het in de huid wordt gewreven voorafgaand aan baden of douchen. Het gebruik van een lichte olie heeft natuurlijk de voorkeur of een alternatief die je zou gebruiken om uw huid te hydrateren.

Exfoliërende crèmes

Exfoliërende crèmes worden meestal gemaakt van een vochtinbrengende crème met fijngemalen nootschelpendeeltjes. De notenschillen doen het exfoliëren en werken op dezelfde manier als suiker en olie. Gebruikt voor het douchen.

Aloeclear en peeling.

Als je lijdt aan pijnlijk, ontstoken ingegroeide haar na ontharing, dan is de gedachte aan wrijven in een exfoliant of schrobben met een Loofah misschien niet zo aantrekkelijk !! Gelukkig biedt Aloeclear een pijnvrij alternatief. Aloeclear bevat salicylzuur en glycolzuur, beide veelgebruikte ingrediënten in cosmetische producten en acne crèmes.

Salicylzuur en glycolzuur zijn beide krachtige exfolianten en brengen bij regelmatig gebruik een heldere, frisse en gezonde nieuwe huid naar de oppervlakte. krachtige vochtinbrengende crèmes werken ook verzachtend, Mentha Pepperita koelt en kalmeert.

Kortom, bij regelmatig gebruik zal Aloeclear de behoefte aan handmatige exfoliatie wegnemen, met name in gevoelige gebieden langs de nek, onder de armen en bikinilijn. Bovendien is het beste nieuws dat salicylzuur en glycolzuur beide een anti-verouderend effect op de huid hebben.

Aloeclear komt met een proefmaat genaamd Bikini Saver. Bikini Saver is een kosteneffectieve manier om Aloeclear te proberen of om een ​​Bikinilijn 2-3 weken te behandelen.