Ingegroeide haren in de nek voorkomen

Ingegroeide haren in de nek na het scheren zijn erg pijnlijk. Vooral als je een kraag en stropdas moet dragen voor het werk. Ingegroeide haren wordt vaak veroorzaakt door afgeschoren haren in de nek. Na een knipbeurt bij de kapper of het zelf scheren van je nek. Zo vaak zien we mensen die denken dat ze een “puisterige nek” hebben. Toch blijkt ingegroeide haren de oorzaak te zijn. Onze Shave Saver is het perfecte wapen voor het voorkomen van ingegroeide haren. De Shave saver kun je de hele dag door gebruiken. Met het handige roll on systeem kun je eenvoudig je nek insmeren. Op bestaande haaringroei en ter voorkoming ervan.

De 60 ml-rol op Aloë clear is groot genoeg om een ​​halslijn langer dan een maand te behandelen en is klein genoeg om in uw zak te dragen. De huid zal er helder, gehydrateerd en nog jonger uitzien. Dit product pakt het probleem op een magische en intense manier aan. Roodheid na het scheren wordt geminimaliseerd en ingegroeide haren worden voorkomen. Reeds ingegroeide haren worden verwijderd en scheermesuitslag en scheerbrand worden geëlimineerd.

Ingegroeide haar of haren

Voorkom ingegroeide haren op oksels

Ingegroeide haren op oksels komen lang niet zo vaak voor maar zijn ongelooflijk ongemakkelijk en pijnlijk. Individuele ingegroeide haartjes op je oksels kunnen één voor één worden behandeld met de Bikini Saver-rol op proefgrootte. Draag geen nauwsluitende kleding terwijl je last hebt van ingegroeide okselharen. De wrijving van kleding verergert de aandoening. Hoewel deze ingroei veel moeilijker te bestrijden is, is geduld hier de sleutel. Ingegroeide haren onder de oksels vraagt om herhaaldelijke toepassing. Na verloop van tijd zal het ingegroeide haar tevoorschijn komen.

Ingegroeide haren op armen

Ingegroeide haren op je armen moeten op dezelfde manier worden behandeld als ingegroeide haren op benen. Lotion veelvuldig aanbrengen en inwrijven helpt het probleem van ingroeiende haartjes snel op te lossen. Individuele ingegroeide haartjes kunnen de hele dag door worden “aangepakt” met de Aloe Clear Bikini Saver.

Voorkom ingegroeide haren op de rug of borst

Ingegroeide haartjes op je rug of borst zijn vooral een mannelijk probleem en worden veroorzaakt door harsen of scheren. Dit kan een groot probleem zijn voor bodybuilders omdat ze streven naar het perfecte lichaam en toch eindigen met lelijk ingegroeide haren. Aloeclear is een zeer economisch product om te gebruiken op grotere gebieden zoals de rug of borst, omdat de roll on gel-formule met de hand kan worden verspreid en in het getroffen gebieden kan worden gemasseerd. Breng minimaal 3 dagen vóór en zo vaak als nodig na ontharing aan. De Roll on lotion kan de hele dag, herhaaldelijk worden gebruikt als bescherming tegen ingegroeide haren op uw rug

Aloeclear roll on gel is een uniek product dat alle traditionele problemen van alle soorten ontharing aanpakt. Aloë Clear voorkomt en elimineert ingegroeide haartjes, scheerbrand en bultjes. Door je huid intensief te hydrateren en exfoliëren wordt het probleem voorkomen en behandeld.

Aloeclear is de “roll on ingegroeide haarbehandeling” die het resultaat is van ontharingsmethoden zoals scheren, harsen, pincet, elektrolyse en laserhaarverwijdering. Aloeclear bevat verkoelende, kalmerende, exfoliërende en hydraterende ingrediënten. Dit zorgt uiteindelijk voor een optimaal resultaat. Multi fruitzuren houden de huid helder, fris en de follikels vrij van vervuiling.

VROUW

Als u al bestaande ingegroeide haartjes heeft, breng dan Aloeclear eenvoudig de hele dag door op een droge huid aan, zoals vereist op de getroffen gebieden. De antibacteriële, exfoliërende en hydraterende werking vermindert irritatie en heft het ingegroeide haar na verloop van tijd op naar het oppervlak van de huid waardoor het naar buiten kan komen. Binnen 48 uur zou je al de voordelen moeten zien. Trek of knip het haar niet uit, omdat dit kan leiden tot secundaire infectie.

Waxen of elektrolyse: breng Aloeclear regelmatig aan gedurende twee dagen voorafgaand aan ontharing. Dit helpt om dode, droge huidcellen te verwijderen en de follikel te ontdoen van verstopping. Na het harsen Aloeclear gedurende de dag aanbrengen om een ​​gladde huid te behouden. Aloeclear vermindert roodheid en voorkomt ingegroeide haartjes.

MANNEN

Als je al bestaande ingegroeide haartjes hebt, breng Aloeclear ‘s morgens en’ s avonds aan op de getroffen gebieden met verdere toepassingen mogelijk gedurende de dag wanneer dit uitkomt. Gebruik tijdens het scheren een mes met een of twee randen en vervang het mes vaak. Scheermessen met meerdere mesjes, hoewel ze heel dichtbij scheren, zijn niet goed voor ingegroeide haartjes. Drievoudige randbladen kunnen het haar te dicht knippen, wat betekent dat het haar te ver terug in de follikel trekt, wat vervolgens meer ingegroeide haren kan veroorzaken.

Ingegroeide haarbehandeling

Breng aan op een schone, droge huid
Roll-on en verdeel de lotion
Aloeclear laat een “glazuur” van product achter dat niet op kleding wrijft.
Dagelijks, ochtend / nacht of zo vaak als nodig aanbrengen
Gebruik voor het scheren een mes met één of twee kanten voor het scheren.

Toepassing:

Gebruik op gezicht, nek, onderarmen, benen, rug en bikinilijn. Voor maximale voordelen twee keer per dag of zo vaak als nodig. Te gebruiken na waxen, scheren, epileren, elektrolyse en laser ontharing.

Voorkom ingegroeid haar op benen

Ingegroeide haar op benen kunnen zowel lelijk als pijnlijk zijn. In extreme gevallen kunnen ze zelfs een operatie vereisen. Nu kun je gelukkig ingegroeide haartjes op je benen voorkomen door Aloeclear eenvoudigweg 3 dagen voor het ontharen en de week erna op te rollen en minstens twee keer per dag aan te brengen. Als je voldoende product hebt opgerold, kun je het inwrijven met je handen (zorg ervoor dat je je handen daarna afspoelt).

Voorkom ingegroeide haren op de bikinilijn

Ingegroeide haren op bikinilijnen zijn de vloek van intiem waxen. Vanwege het krullende karakter van schaamhaar en de constante wrijving van elke dag zijn bikinilijnen extreem gevoelig voor ingegroeide haren. Je kunt de cyclus van ingegroeide haartjes op intieme plekken echter doorbreken door dagelijks en frequent gebruik van Aloeclear en Aloeclear Bikini saver. De bikini saver maakt een gemakkelijke toepassing gedurende de dag mogelijk, zowel voor individuele ingroei als voor het hele bikinigebied.