Ingegroeide haren voorkomen

De medische term voor ingegroeide haren is Psuedo Folliculitis Barbae (P.F.B.), Psuedo Folliculitis Barbae verwijst naar een ingegroeide haar dat is afgeknipt of afgebroken onder het huidniveau dat vervolgens door het omliggende weefsel begint te groeien in plaats van uit de follikel. In andere ingegroeide haargevallen krult het haar rond en begint het terug in de huid te groeien, wat irritatie en ontsteking rond het ingegroeide haar veroorzaakt. Andere gerelateerde aandoeningen zijn scheermesuitslag en scheerbrand. In ernstigere gevallen kan een infectie vlekken en zelfs cysten veroorzaken. Het is bekend dat cysten veroorzaakt door ingegroeide haren een operatie vereisen waarbij littekens achterblijven. Preventie is altijd het beste beleid.

Aloë vera is al jaren een traditionele behandeling voor ingegroeide haartjes. Wanneer het wordt gecombineerd met de andere ingrediënten in Aloë Clear, wordt het overladen met krachtige moisturizers en exfolliants. Hierdoor heeft de Aloë Vera een betere toegang tot de huid.
Gebruik voor ingegroeide schaamharen langs de bikinilijn 2-3 keer per dag Aloeclear om de huid te verzachten en de haren te helpen hun weg te vinden door de huid te exfoliëren en intensief te hydrateren.

Draag loszittende ondergoed en kleding tot de ingegroeide haren verdwenen zijn om wrijving te voorkomen. Aloeclear droogt als een gel-glazuur op de huid, wat betekent dat het bestand is tegen wrijven door kleding. Breng Aloeclear zo vaak aan als nodig is voor reeds bestaande ingegroeide haartjes, die hobbels behoren snel tot het verleden. Regelmatig gebruik van Aloeclear zal de vorming van verdere ingroei voorkomen.

Scrubben voor het harsen werkt preventief

Sommige mensen vinden het handig om het gebied te exfoliëren voor het harsen om de omgeving te voorkomen die ingegroeide haren kan veroorzaken. Dit verwijdert enkele van de dode huidcellen in de bovenste laag huidcellen die vaak bijdragen aan ingegroeide haren. Het gebruik van Aloeclear op de 3 dagen vóór het waxen zal het gebied exfoliëren en een dramatische verbetering van de gladheid en zachtheid van de huid bewerkstelligen, wat betekent dat veel minder ingegroeide haren na het waxen.

Waxtechnieken

Trek bij het waxen het haar uit de wortels. Laat het haar niet onder het huidoppervlak breken, waardoor ingegroeide haren kunnen ontstaan. Dit komt omdat het uiteinde van het haar zal rafelen en minder waarschijnlijk netjes uit de follikel komt.

Het gebruik van Aloeclear beschermt tegen ingegroeide schaamharen en elimineert bestaand ingegroeide haren binnen enkele dagen. Ingegroeide haarirritatie wordt in slechts enkele uren verminderd met de kalmerende, verkoelende formule van Aloeclear!

Gebruik Aloeclear na het scheren om huiduitslag en scheerbrand te voorkomen. Ingegroeide haartjes rond de kraag zijn verleden tijd! Gewoon aanbrengen in plaats van aftershave en uw bescherming is compleet. Niet aanbrengen na het scheren bovenop Aloeclear, omdat dit de effectiviteit kan verwijderen of verminderen. Je kunt ook de aftershave van je keuze aanbrengen en vervolgens Aloeclear roll op gel aanbrengen.