Hoe ingegroeide haren op bikinilijn en bikini-zone te voorkomen.

Ingegroeide haren bikinilijn voorkomen
Met de Bikini Saver kun je de hele dag door individuele ingegroeide haartjes insmeren, zodat je afscheid kunt nemen van die vervelende rode bultjes!

Ingegroeide haren zijn haarzakjes die het opkomende haar in de huid hebben ingebed. Ze worden meestal veroorzaakt door ontharing en hergroei na het scheren, harsen of epileren, maar kunnen ook worden veroorzaakt door wrijving door dagelijkse activiteiten zoals fietsen en hardlopen. Hoewel scheerbultjes, puistjes, roodheid en huidirritatie veel voorkomen na het verwijderen van het haar, kunnen ze soms leiden tot ernstigere infecties zoals cysten, die in extremere gevallen een operatie kunnen vereisen. Het bikinilijn is bijzonder gevoelig voor ingegroeide haartjes vanwege de krullende grovere aard van het haar en de delicate huid in dat gebied.

Omdat de bikini saver ter grootte van een lippenbalsem is, is het gemakkelijk om de hele dag bij je te houden in je tas of zak.

Met de Bikini Saver kun je de hele dag door individuele ingegroeide haartjes insmeren, zodat je afscheid kunt nemen van die vervelende rode bultjes!

Ingegroeide haren op bikinilijnen zijn de vloek van intiem waxen. Zoals we al zeiden, het krullende karakter van schaamhaar samen met de constante wrijving van het dagelijks leven, is de bikinilijn extreem gevoelig voor ingegroeide haren. Je kunt de cyclus van ingegroeide haartjes op intieme plekken echter doorbreken door dagelijks en frequent gebruik van Aloeclear en Aloeclear Bikini saver te gebruiken.